Ja saps què visitar a Edimburg i vols anar més ennlà? Doncs aquí t’ensenyarem què fer a Edimburg!

Abans d’anar-hi, però, no oblidis preparar el teu anglès amb un dels nostres cursos d’anglès online!

QUÈ FER A EDIMBURG

  1. Fes un Ghost Tour nocturn. Realitzar un esborronador tour nocturn sobre fantasmes, misteris i bruixes és potser un dels plans més creepy que fer a Edimburg. Aquests tours de por et porten per la Royal Mile i les voltes subterrànies de la ciutat, que et permeten conèixer l’horrorós passat de la ciutat i totes les supersticions que encara hi perduren.
  2. Visita Dean Village. Si voleu sortir dels típics llocs turístics, hauríeu de visitar Dean Village (abans conegut com “Water of Leith Village”). És un pintoresc i tranquil lloc separat de l’enrenou de la ciutat d’Edimburg. Es troba a tan sols 10 minuts del Princess Street i pots accedir-hi fàcilment en cotxe, autobús o a peu.
  3. Uneix-te a un tour de Harry Potter. Si ets un fan de la saga de Harry Potter això t’encantarà. Podràs realitzar algun dels tours que s’ofereixen exclusivament sobre Harry Potter. Amb l’ajuda d’un guia, exploraràs alguns dels fascinants llocs que van inspirar escenes o alguns dels millors moments de la saga. Algunes de les parades inclouen, per exemple, el lloc on van enterrar en Voldemort i la cafeteria on JK Rowling va escriure el seu primer llibre.
  4. Intenta trobar al monstre del Llac Ness. Si no saps què fer a Edimburg… per què no intentar capturar el monstre Llac Ness? Sens dubte, és una molt bona excursió que pot portar-te un dia sencer. Recorreràs els Highlands Escocesos i podràs conèixer la història del legendari monstre del Llac Ness. Diferents operadors turístics ofereixen aquesta excursió parant en diferents punts com Glencoe, Wallace Monument, Stirling Castle i el palau de Linlithgow.
  5. Visita els icònics Forth Bridges. Aquests tres ponts es van construir en tres segles diferents. Et recomanem anar a la banda sud del pont Firth of Forth. Port Edgar Marina és un lloc ideal per gaudir del paisatge, prendre el que vulguis en alguna cafeteria, així com per practicar esports aquàtics (piragüisme, surf, rem…).
  6. Culturitza’t. Gaudeix de la cultura escocesa en llocs com Cameo, els teatres the Festival o Traverse i el Summerhall. El Cameo és un dels cines més antics d’Escòcia que projecta cinema d’autor. Summerhall és un centre d’arts on gaudir del teatre, la literatura, les arts visuals, la música i diferents performances. El teatre Traverse ofereix un programa alternatiu amb temes vanguardistes i al teatre Festival t’ofereix la possibilitat de gaudir del ballet i l’òpera.
  7. Compra aliments frescos al Farmers’ Market. El guardonat Farmers’ Market d’Edimburg està obert tots els dissabtes de l’any de 09:00 a 14:00h a l’ombra de les muralles del castell de la ciutat. Pots comprar productes frescos escocesos: carn de cérvol, carn de porc senglar orgànic, pollastre, xai, porc… això com fruites i verdures de temporada, melmelada, pa, xocolata i cervesa orgànica. No saps què fer a Edimburg? Doncs posa’t les botes!????
  8. Fer un passeig amb el tranvia de la ciutat. Una forma de fer voltes per la ciutat curiosejant tot el que tinguis a la vista, es fent voltes amb el tranvia allà on et portin els seus rails. Malgrat que el mitjà de transport més utilitzat i pràctic sigui l’autobús, el tranvia d’Edimburg es va posar en marxa l’any 2014 i ja és utilitzat per més de 90,000 persones per setmana. És molt útil, sobre tot, per traslladar-se fins el centre de la ciutat i pots agafar-lo des de l’aeroport. Una recomanació: baixar a Murrayfield (parada de Roseburn Street) i visitar el seu famosíssim estadi de rugby.