Com a bons viatgers que som, en algun moment o altre se’ns ha passat pel cap aprendre anglès per a viatjar. I és que, sens dubte, el fet d’aprendre anglès és un aspecte tremendament positiu per a tots els nivells i aspectes de la vida. Portar amb tu un idioma com l’anglès és gairebé sempre una garantia d’èxit, siguis on siguis.

Al post d’avui volem posar l’accent als punts que considerem més rellevants a l’hora d’aprendre anglès per a viatjar (sí, exclusivament per a viatjar). I és que el fet de viatjar, a més d’obrir-te la ment i ajudar-te a comprendre millor altres cultures, és una forma molt bona de practicar el teu anglès.

Recorda que sempre pots apuntar-te al nostre curs d’anglès per a viatjar, amb el qual guanyaràs moltíssima confiança als teus viatges i podràs fer front sense problemes a situacions típiques d’un viatge. Si no t’acaba de convèncer la idea, et deixem aquests 5 motius que t’ajudaran a treure’t els dubtes????

PER QUÈ APRENDRE ANGLÈS PER A VIATJAR?

  1. Seràs capaç de comunicar-te en qualsevol país. Aquest és el primer i més evident benefici del que podràs gaudir en aprendre anglès per a viatjar. L’anglès t’obre les portes del món, d’això no n’hi ha cap dubte. És l’idioma internacional per excel·lència i, com a tal, et servirà per comunicar-te amb persones de tots els països del món, a més de ser capaç de fer-te entendre siguis on siguis. Així doncs, allà on no tens cap forma de poder entendre’t amb les persones, l’anglès t’obrirà aquesta possibilitat.
  2. Els teus viatges seran molt més fàcils i podràs aconseguir millors resultats. Què vol dir això? Doncs que parlant anglès pots preguntar amb molta facilitat on hi ha bons preus per fer qualsevol activitat, algun racó secret de la ciutat, el millor lloc per sopar… així com moltíssimes altres consultes sobre el país en el qual et trobes. A més, et sentiràs molt més segur en cas de necessitar ajuda, de tenir alguna emergència, de sentir-te perdut, etc.
  3. No només faràs millor i més fàcil el teu viatge, sinó que podràs fer amics i contactes a tot el món i de tot el món. Ets dels que viatja per visitar o dels que viatja per conèixer? Nosaltres pensem que una combinació d’ambdues és la millor opció que es pot triar. Per una banda viatjar i visitar els màxims llocs possibles, però per l’altra deixar-te emportar per la cultura del lloc i la seva gent. Conèixer gent a cada lloc del món és una de les experiències més enriquidores de les que pots gaudir, i per fer-ho l’anglès és una ajuda extraodrinària. Aprofita’l!
  4. T’ho passaràs millor. Aquest punt va bastant lligat a l’anterior. Probablement sempre preferiràs un lloc en el qual puguis comunicar-te i fer-te entendre. És normal. Doncs sabent anglès no hi haurà lloc al món en què això no es compleixi! Així doncs, podràs parlar amb tothom, podràs conèixer milers de persones i cultures noves i, per sobre de tot, podràs passar-ho molt millor i viure experiències molt més positives, ja que podràs compartir-les. A més si ets dels valents que viatgen sols, segur que ho notaràs moltíssim més.
  5. Sabent el vocabulari bàsic d’anglès per a viatjar, començaràs a entendre millor l’idioma i podràs aprendre’l amb molta facilitat. Potser no havies caigut en això, però és així. Si domines frases bàsiques en anglès, siguin quines siguin, poc a poc t’aniràs familiaritzant amb frases semblants, entendràs millor el funcionament de l’idioma i acabaràs aprenent-lo del tot.