Arriba l’època estival i és hora de decidir on deixem als nostres fills mentre nosaltres treballem. Alguns podem deixar als nens amb els avis o, fins i tot, amb una au pair perquè, a més, practiquin un idioma estranger. Però per als que no tenim amb aquest tipus d’ajuda, entra en joc els campaments d’estiu en anglès.

Viure l’experiència d’estar fora de casa 1 o 2 setmanes, o fins i tot més temps, és tota una aventura que només es pot viure en els campaments d’estiu. Us deixem amb algunes dels avantatges dels campaments d’estiu en anglès:

  1. El més important de tots és divertir-se i viure experiències noves. No tots els nens voldran anar-se tant temps fora de casa, així que és important reconèixer si el teu fill o filla està preparat per a viure aquesta experiència.
  2. Són l’opció perfecta per a gaudir del que més els agradi. Existeixen moltíssimes opcions que complementen els campaments d’estiu en anglès com pot ser l’esport, robòtica, cuina, ball, esports d’aventura… Tria el que més gaudeixi el teu fill.
  3. Millorar les habilitats socials. Es trobaran amb un grup de nens i nenes que no coneixen i els tocarà superar les seves pors i posar en pràctica les seves habilitats per a relacionar-se i comunicar-se. Fins i tot faran amistats que poden ser per a tota la vida.
  4. El treball en equip, el respecte i la tolerància seran valors que aprendran durant la seva estada al conviure amb nens i nenes d’altres països o pel tipus d’activitats que realitzaran.
  5. Milloraran la seva confiança, autoestima i seguretat, tan necessàries durant la infància. Els nens hauran de prendre decisions que normalment s’encarreguen els seus pares i, fins i tot, s’adonaran que poden fer coses que ni s’imaginaven, gràcies a les innombrables activitats que realitzaran.

És important tenir clar quan el teu fill/a està preparat per a anar-se de campaments. No tots els nens són iguals ni tots volen anar-se fora, per això és important saber triar el moment adequat per al vostre petit.

A Merit School oferim tots els avantatges d’un campament d’estiu en anglès, però sense dormir fora de casa. Amb el nostre programa English and Marine Wildlife els nens i les nenes (7 a 12 anys) es prepararan per a la seva primera certificació de Cambridge (Starter, Mover o Flyer) i aprendran, amb tallers de conservació marina, quins problemes té el mar, els animals que viuen i com poden ajudar-los. I tot en anglès!