Que no condeixi el pànic! Sabem que una de les tasques que més maldecaps us porta és la part escrita. És per això que, en el post d’avui, t’expliquem com millorar un writing en anglès.

Si segueixes aquests consells, segur que ho faràs molt bé!

LLEGIR EN ANGLÈS
Acostumar-te a llegir en anglès serà el millor dels consells que podem donar-te. La lectura és fonamental, així que procura llegir tot el que puguis. Si no tens aquest hàbit en el teu idioma matern, et recomanem que comencis per temes o estils literaris que puguin ser del teu interès.

ESTIL I TIPUS DE REDACCIONS
A un examen de Cambridge com pot ser el First o l’Advanced, hauràs de demostrar que saps escriure un essay, una carta o email, un report, una review o un article. És important saber sobre què has d’escriure per a poder organitzar el teu escrit, així com l’estil. No és el mateix escriure amb un to formal que amb un to informal.

FER UN GUIÓ – ORGANITZACIÓ
Una vegada sàpigues el tipus de redacció que has d’escriure, organitza’t un petit guió amb els punts més importants dels que parlaràs, on no ha de faltar una introducció, un desenvolupament i una conclusió.

ENRIQUEIX EL TEU VOCABULARI I CERCA SINÒNIMS
Per defecte tendim a utilitzar un vocabulari bàsic que no parem de repetir constantment. Una vegada tinguis la teva redacció escrita, t’aconsellem que vagis modificant algunes de les teves paraules per algunes d’un nivell més avançat. Per exemple, no diguis tota l’estona que alguna cosa és “good”. Pots dir delighfulacceptable o amusing en funció del que estiguis descrivint. Saps què et pot ajudar a enriquir el teu vocabulari en anglès? Llegir en anglès!

UTILITZA CONNECTORS
Juntament amb els sinònims, serà un altre dels teus millors aliats per a enriquir i millorar un writing en anglès. No utilitzis sempre el simple “but” o “and” i atreveix-te amb noves estructures. Descobreix els connectors en anglès que ja et vàrem explicar amb anterioritat al blog.

PRACTICE AND ALL IS COMING
Perdre la por al paper en blanc i practicar és el que millor t’anirà per a millorar el teu writing en anglès. Si estàs realitzant actualment un curs d’anglès a una acadèmia, segurament hauràs de lliurar diferents escrits al llarg del programa. Si estàs motivat, pregunta-li al teu professor si li pots lliurar algun extra. I si no estàs realitzant cap curs, et recomanem el curs específic que tenim per a millorar el teu writing en anglès: improve your writing. T’estem esperant!