Barcelona ❤️ Tot el que podem explicar-vos sobre aquesta cosmopolita ciutat és bo. És una ciutat increïblement divertida, oberta al Mediterrani i amb multitud de plans que farà que cada dia l’estimis més. Hi ha molts llocs a visitar a Barcelona, però us deixarem amb els 10 més top perquè et converteixis en un turista professional.

Què visitar a Barcelona? Aquí ho tens!

  1. Sagrada Família. Amb més de 4,5 milions de visites en el 2017, es converteix en el punt turístic més visitat de la ciutat, i no és per a menys! El Temple Expiatori de la Sagrada Família és una basílica catòlica dissenyada per l’arquitecte Gaudí, màxim representant del modernisme català. Avui dia, segueix en construcció! Et recomanem reservar l’entrada amb antelació per evitar cues.
  2. Park Güell. Preciós parc situat a la part alta de la ciutat també obra d’Antoni Gaudí, ofereix una vista espectacular de tota la ciutat. Així que recomanem que ho visitis en un dia clar. Tant el mirador, amb el seu banc ondulat, com l’escalinata del drac són dels punts més famosos. Des de fa pocs anys, l’entrada al parc es va restringir a 400 persones cada mitja hora i s’ha de pagar prèviament l’entrada.
  3. Passeig de Gràcia. Una de les avingudes més espectaculars de la ciutat amb les seves innombrables botigues de marca, restaurants i edificis modernistes. Entre aquests últims destaquen dos grans icones de la ciutat com són La Pedrera i la Casa Batlló.
  4. Catedral de Barcelona. En el barri gòtic trobem la Catedral de Barcelona, meravellosa obra d’arquitectura gòtica del segle XIV. L’entrada al temple és gratuïta, però si vols visitar el cor i la terrassa, hauràs de comprar una entrada.
  5. Montjüic. La muntanya de Montjüic és un altre punt per a tenir una preciosa vista de la ciutat (oposada a la que tindràs des del Park Güell) a més de molts llocs que podràs visitar com la Font Màgica (espectacle de música i llums de colors), el Castell (fortalesa defensiva), El Poble Espanyol, diferents museus (Caixaforum, Fundació Joan Miró o el MNAC) i tot el conjunt olímpic (Anella Olímpica, l’Estadi i el Palau Sant Jordi).
  6. Les Rambles. Bonic passeig que connecta Plaça Catalunya amb el monument a Colón i que separa el Gòtic del Raval. Sovint massa transitat per turistes, però que manté l’encant de la Barcelona modernista. Si no et distreus amb els artistes de carrer i els diferents punts de venda, podràs contemplar el Gran Teatre del Liceu, el mercat de la Boqueria i el Palau de la Virreina. També és l’epicentre de restaurants, bars de copes i discoteques.
  7. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Conjunt modernista dissenyat per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Edificat com un centre hospitalari modern i innovador que va complir el seu propòsit fins al 2009, quan es va començar a projectar el nou edifici en el mateix perímetre. Actualment, l’antic hospital és tota una obra d’art modernista d’inspiració neogòtica que pot ser visitada.
  8. El Born. Un dels barris amb més màgia de la ciutat amb els seus empedrats i serpentejants carrers i les seves pintoresques places. Actualment és un dels llocs amb més oferta d’oci (restaurants i bars de copes) així com de botigues de moda. A nivell turístic, és un must visitar el Palau de la Música, el Mercat de Santa Caterina, la catedral de Santa María del Mar, el museu Picasso i el Born Centre de Cultura.
  9. El Laberint d’Horta. És el jardí més antic que es conserva a la ciutat i farà que et teletransportis al laberint d’Alicia al País de les Meravelles. Dins dels seus jardins neoclàssics i romàntics, destaca la jardineria en forma de laberint, realitzat amb xiprers retallats així com diferents escultures.
  10. La Barceloneta. Antic barri de pescadors, actualment es tracta d’un dels barris més visitats de la ciutat. Malgrat l’excessiu turisme i els locals que han obert només per a turistes, els estrets carrerons continuen mantenint aquest encant mariner amb olor a mar. Com no pot ser menys, el seu gran atractiu és la seva gran platja. Un bon pla quan arriba el bon temps és llogar un paddlesurf i veure la posta de sol des del mar .

Preparat per a visitar-nos? No t’oblidis de visitar el post que escrivim sobre els millors plans que fer a Barcelona a l’estiu. T’esperem!