Els phrasal verbs són imprescindibles per a dominar l’anglès. Són molt utilitzats i és important estar familiaritzats amb ells. No hi ha una altra manera que memoritzar-los, encara que sempre la millor forma és aprendre-ho amb un exemple perquè us quedi ben clar.
En el nostre blog us hem escrit amb anterioritat moltíssimes vegades sobre els phrasal verbs i avui hem volgut fer un recopilatori de totes les publicacions, perquè no hagueu de buscar pel nostre blog i us sigui molt més fàcil accedir a ells.

LLISTA DE PHRASAL VERBS per verb

LLISTA DE PHRASAL VERBS per temàtiques

Esperem que us sigui de molta utilitat. Recorda que la millor manera d’aprendre les coses és posar-les en pràctica. Això sí, ves-hi a poc a poc. Selecciona els que consideris que siguin més útils per a tu i tracta d’utilitzar-los. Veuràs que, si els utilitzes, acabaràs assimilant-los d’una manera molt natural. Una altra forma, i potser més divertida, per a memoritzar-los és utilitzant l’app quizlet (us parlem d’ella a la publicació d’aplicacions online per a aprendre anglès. Pots crear les teves pròpies fitxes educatives, com pot ser un llistat de phrasal verbs, i anar aprenent com si fos un joc.