Són molts els avantatges que t’oferim a Merit School. Si encara dubtes a realitzar un curs en algun dels nostres centres et presentem les 10 raons perquè estudiïs amb nosaltres.

Avantatge 1 – Els nostres professors/es

El més ben valorat pels nostres alumnes, amb una puntuació de 9 sobre 10. Serà el teu mestre i el teu company al llarg de tot el curs. Farà tot el possible per treure el millor de tu i que aprofitis al màxim el curs i puguis aconseguir tots els teus objectius. És important que aquesta figura sigui la mateixa ja que és qui avaluarà el teu nivell a cadascuna de les classes i podrà comparar el teu progrés des del primer dia fins a l’últim. Si cada setmana tinguessis un professor diferent, com podrà saber cada professor la teva evolució? Creiem fermament que tenir el mateix professor és clau! La pràctica d’escoltar diferents accents ho fem a través de diferents activitats proposades durant el curs (clips d’àudio o vídeo, per exemple).

El nostre equip docent està format per professors llicenciats o graduats amb experiència i amb les titulacions pertinents (CELTA, Trinity TESOL, PGCE, CAP, etc). El nostre ampli programa de desenvolupament professional garanteix que estan actualitzats amb els últims mètodes d’ensenyament. A més a més, els seguiments de les classes i les reunions regulars amb els nostres coordinadors asseguren que compleixen els nostres alts estàndards.

Avantatge 2 – Experiència

Els nostres 42 anys en el món educatiu formant a milers d’alumnes de totes les edats fa que ens convertim, automàticament, en una de les escoles d’idiomes de Barcelona de referència: la de tota la vida! Per les nostres aules s’han format ja diferents generacions de famílies. És tan bonic veure com antics alumnes ara confien l’educació dels seus fills en nosaltres ????

Sabem el que fem i sabem com aconseguir donar-li una bona empenta al teu anglès perquè aconsegueixis tots els teus propòsits.

Avantatge 3 – Metodologia pròpia

Portar tants anys en el món educatiu ens ha permès desenvolupar una metodologia d’estudis pròpia. Sabem el que funciona i sabem com hem de fer les classes per aconseguir el millor rendiment. Les nostres classes tenen un enfocament principalment comunicatiu, amb un alt nivell d’atenció personalitzada per a augmentar la confiança i la fluïdesa dels participants. Treballem a través d’activitats molt diverses perquè:

  1. mai t’avorreixis
  2. aprenguis de diferents formes
  3. posis en pràctica l’idioma en diferents situacions

Si amb això no t’hem convençut, continua llegint!

Avantatge 4 – Prova de nivell i itinerari formatiu

El primer pas perquè t’uneixis als #meritschoolers és conèixer-te. Un membre de l’equip de coordinadors de Merit School et realitzarà una prova de nivell i et farà una sèrie de preguntes per a conèixer els teus objectius d’estudi. Junt amb els resultats, t’oferirem un itinerari perquè puguis aconseguir les teves metes i que el teu nivell d’anglès, francès o alemany creixi, creixi i creixi!

Avantatge 5 – Extras: Mock & Workshops

Al llarg del curs oferim una sèrie d’activitats extra de forma gratuïta a tots els nostres alumnes:

  • Per a aquells alumnes que el seu objectiu sigui aconseguir un certificat oficial de Cambridge English, com el First Certificate o el Advanced, oferim els mesos anteriors a una convocatòria un simulacre d’examen per a poder avaluar si estàs preparat per a presentar-te amb èxit. La prova és com si fos un examen real de Cambridge!
  • Oferim diferents workshops al llarg del curs per a reforçar i/o millorar diferents habilitats i amb alumnes d’altres classes. Serà una divertida oportunitat extra per a millorar el teu nivell d’anglès.

Avantatge 6 – Cambridge English

Som Centre Platinum dels Exàmens de Cambridge! Hem realitzat més de 58.000 exàmens. Crec que tenim dret a dir que som uns experts, no? ;

T’oferim al llarg del curs diferents convocatòries de tots els exàmens de Cambridge: Key, Preliminary, First, Advanced i Proficiency, tant en modalitat paper based com computer based com la modalitat for schools. Això sí, atent a les dates límit d’inscripció de cada examen perquè no se’t passi!

Avantatge 7 – Nivells i horaris

És indiscutible que els nostres alumnes s’ho passen molt bé a les classes mentre aprenen i perquè això passi, significa que darrere hi ha una molt bona base 🙂

Tots els nostres cursos compleixen els estàndards que marca el Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR). Aquest estàndard serveix per a mesurar el nivell de comprensió i expressió oral i escrita en una determinada llengua establint una escala de nivells per a l’organització de l’aprenentatge de llengües i homologació dels títols emesos per les entitats certificades.

Seguint el Marc, oferim 9 nivells d’anglès: des de l’A1 fins al C2.2 i els pots fer en multitud d’horaris. Oferim classes des de primera hora del matí fins a última hora de la tard/nit, incús dissabtes al matí.

Avantatge 8 – Grups reduïts

Estudiar i aprendre en grups reduïts és el millor que pot passar. Permet un nivell de personalització, seguiment i participació superior. Els nostres grups es formen amb un mínim de 8 alumnes i un màxim de 15, i els cursos express (preparació a exàmens de Cambridge) amb un mínim de 6 i un màxim de 12.

Uneix-te als #meritschoolers i fes crèixer el teu anglès amb nosaltres.

Avantatge 9 – Seguiment i avaluació

Prenem nota de tots els teus progressos!

Al llarg de l’any realitzem:

  • Seguiment de progrés a nivell individual
  • Evaluación continua d’Speaking i Writing
  • Avaluació final trimestral amb els cursos de nens i joves i semestral amb adults de les àrees de l’idioma (Grammar & Vocabulary, Reading, Listening, Speaking i Writing)
  • En el cas dels nens, 2 reunions amb el professor per a que puguis comentar el seu progrés
  • 2 qüestionaris de satisfacció a l’inici i al final per sempre continuar millorant

Avantatge 10 – Multitud d’idiomes: presencial i online

Una de les nostres avantatges és la gran possibilitat d’idiomes que pots estudiar amb nosaltres. T’oferim tant cursos presencials com online per adaptar-nos a totes les necessitats i formes d’estudi de tots els participants.

Als cursos presencials t’oferim diferents formats, des de cursos generals, específics (conversa, presentacions, turisme…) i de preparació d’exàmens.

Als cursos online tu decideixes quan començar i quant temps d’estudi dedicar-li. En aquest cas t’oferim cursos generals en 7 idiomes i cursos de preparació al First o l’Advanced.

Are you ready?