Ets dels que entre setmana no tens temps de res? És per això pel que des de Merit School ens adaptem sempre al ritme de vida dels nostres alumnes i oferim cursos d’anglès els dissabtes al centre de Maragall.

És freqüent que entre setmana sortim tard de la feina, vulguem aprofitar la tarda per a fer la compra, endreçar i netejar la casa i, si ens dona temps i si no tenim excuses, anar al gimnàs. I ara et preguntaràs, i per què no anar el divendres? Aquesta opció també l’oferim i és molt sol·licitada, però alguns dels nostres alumnes consideren que els divendres estan tan cansats que prefereixen descansar, anar-se a prendre alguna cosa amb els amics i trencar amb la rutina i opten per anar a classe d’anglès els dissabtes, amb la ment més relaxada, concentrada i fresca. En el cas dels nens i joves moltes vegades amb els innombrables extraescolars que alguns petits fan no els va bé poder anar a classe entre setmana.

I quines opcions tenim de cursos d’anglès els dissabtes?
Si ets adult, t’oferim fer tres hores de classes d’anglès o de 08.30 a 11.30 per als matiners o d’11.30 a 14.30 per als que prefereixen començar el dia amb més calma.
En el cas que siguis nen (8 a 11 anys) o jove (12 a 17 anys) tens l’opció de venir a classe d’anglès els dissabtes de 10.00 a 13.00.
Què et sembla? T’animes a apuntar-te a un curs d’anglès els dissabtes amb Merit School? Descobreix tot sobre els nostres cursos d’anglès i aposta sempre per la formació de qualitat. El teu futur està en joc!