Aprendre anglès des de zero online és possible! Si estàs decidit a començar la teva aventura amb aquest idioma, serà una de les millors decisions que hauràs pres. L’anglès és des de fa molts anys un idioma bàsic que tots hem de dominar, tant sigui a nivell personal, acadèmic o professional.

Avui t’expliquem 4 consells per a aprendre anglès des de zero online:

Actitud i ganes

Per a estudiar anglès online és fonamental estar motivat, ja que el ritme d’estudi el marques tu. És important que sàpigues que, al no tenir una figura de professor ni acudir a un lloc físic a aprendre, és bàsic que busquis un curs que tingui una figura de seguiment. Aquest toc “personal” que et motivi i t’ajudi a seguir amb el teu progrés.

Trobar un curs

Existeixen multitud de cursos d’anglès online si cerques a Google i pot ser una mica aclaparador saber quin triar. Nosaltres, com a experts en idiomes, et recomanem que el curs que triïs compleixi:

  • Que sigui un curs estructurat per nivells i compleixi amb l’ordre que marca el Marc Europeu Comú de Referència.
  • Que puguis triar afegir-li una figura de seguiment durant el curs (tutor), perquè pugui controlar el teu progrés i animar-te a no abandonar el curs. Aquesta figura és essencial en els cursos online, on és molt freqüent abandonar el curs en els primers mesos.
  • Que disposi de suport tècnic, per si hi ha cap incidència amb la plataforma o durant el curs.
  • Que puguis treballar totes les àrees de l’idioma: speakingwriting, reading i grammar & vocabulary. És molt freqüent veure que només es treballa en els cursos online la part gramatical i s’obliden de la part pràctica.
  • Que sigui multidispositiu. Moltes vegades quan arribem a casa estem tan cansats que no volem fer res, així que si el curs té opció app pots aprofitar els trasllats de la feina a casa (i de casa a la feina) des del metro o bus per a dedicar-li una estona al teu curs.

Sabies que el nostre curs d’anglès online cumpleix amb tot?

Vocabulari i gramàtica

Si comences des de zero és bàsic donar-li molta importància al vocabulari. Disposar d’una base gramatical correcta és essencial per a poder progressar bé en el domini de l’idioma.

T’animem que, més enllà del teu curs d’anglès, busquis llocs de referència online (com els blogs d’escoles d’idiomes) per a aprendre amb el contingut que publiquen al seu blog. Et deixem amb alguns articles que poden ser-te útils si estàs aprenent anglès des de zero:

Plataformes online

Un altre punt important és acostumar l’oïda i escoltar anglès TOTS els dies. Veritat que nosaltres escoltem la ràdio, ens posem música o veiem les notícies? Et recomanem que amb algun d’aquests punts facis un canvi de xip i te’l posis en anglès. No volem dir que facis sempre una atenció activa, simplement que vagis acostumant l’oïda a estar envoltat de l’idioma.

Si tens més consells per a aprendre anglès des de zero online no deixis d’escriure’ns a les nostres xarxes socials????