Estàs buscant recursos per a aprendre anglès online? Actualment buscant a Google trobaràs milions de recursos, però és important seleccionar una font fiable, ja que és molt comú trobar errors a molts blogs. Confia en el contingut que comparteixen institucions britàniques o americanes així com escoles d’idiomes de tot el món.

Avui et compartim diferents recursos per a aprendre anglès online:

  1. El blog de Merit! Sí, comencem escombrant cap a casa ???? A la nostra secció “aprendre anglès” compartim cada setmana diferents recursos de forma gratuïta perquè milloris el teu nivell d’anglès.
  2. Cerca una temàtica que t’apassioni o segueix els podcasts de mitjans de comunicació britànics o americans… descarrega-t’ho i aprofita els trajectes en el metro o l’autobús per a escoltar-los. T’ajudarà a millorar el teu nivell de comprensió auditiva.
  3. BBC Learning English. A aquesta web trobaràs moltíssim contingut distribuït per diferents àrees com gramàtica, vocabulari, pronunciació, Business English… Pots fins i tot descarregar-te la seva App i accedir a tot el contingut des del teu mòbil.
  4. Ted Talks. Les ja famosíssimes xerrades TED són un recurs molt interessant per a millorar la teva comprensió auditiva amb temes que poden resultar-te curiosos i a l’ordre del dia. Podràs, en el cas que ho desitgis, activar els subtítols en anglès.
  5. Wordreference. Una web (i app) molt útil per a utilitzar com a diccionari.
  6. Diaris internacionals. Dedica-li un dia a la setmana a llegir la premsa internacional en anglès per a millorar la teva capacitat de comprensió lectora: The Times, The Guardian o The Telegraph, entre d’altres.
  7. Comencem escombrant cap a casa i acabem igual ???? Posem a la teva disposició un curs d’anglès online on podràs practicar totes les àrees de l’idioma en un curs estructurat en diferents nivells. A més, tindràs accés a diferents materials addicionals!

Esperem que aquests recursos per a aprendre anglès online et siguin d’utilitat i esperem veure’t aviat de nou en el nostre blog.