Els grups de conversa estan inclosos a tots els nostres cursos online i serveixen per a que els alumnes pugueu practicar les diferents àrees de l’idioma entre vosaltres.

  • Podeu fer-ne l’ús que vulgueu tots els dies de l’any les 24 hores del dia.
  • Poden participar fins un màxim de 9 alumnes. En el cas que es connectin més de 9 alumnes a la vegada, automàticament es dividirà en dos grups diferents.
  • Les sales disposen de vídeo, audio i xat per a que pugueu practicar tant la conversa com les habilitats d’escriptura.
  • No estan dirigides ni controlades per cap professor ni tutor. A la secció de materials del curs trobareu diferents temes de conversa que us proposem per a que practiqueu entre vosaltres.

Com pots accedir-hi?

Quan estàs realitzant una lliçó del curs, a la barra de la dreta t’apareix una icona on pots iniciar el grup de conversa. Tan sols hauràs de fer clic al botó i esperar que algú, que també estigui connectat i tingui el mateix nivell que tu, vulgui unir-se a la sala de conversa.

Si estàs realitzant el curs i hi ha algú en una sala de conversa esperant o realitzant un grup, rebràs l’avís per si vols unir-te. A més, a la icona apareix el nombre de persones que estan participant.

Sales de reunió

Els grups de conversa tenen una modalitat extra que es diu “sales de reunió”. Aquesta modalitat permet concertar un dia i hora amb un altre usuari per a realitzar un grup de conversa.

Si has participat a un grup amb un altra usuari i t’ha agradat l’experiència, podeu crear una sala de reunió. Com es fa? Un dels dos haurà d’anar a l’apartat sales de reunió i fer clic a “crear sala”.

Al fer clic al crear sala podràs afegir una petita descripció i la data i hora de la reunió. Pots marcar si vols que la sala sigui pública, per a que qualsevol usuari pugui  unir-se o privada, per fer-la només amb l’usuari que triïs.

Si has creat una sala privada, no t’oblidis de convidar a l’usuari que vulguis. Hauràs d’anar a la secció de “treball col·laboratiu” i seleccionar/cercar l’usuari que desitgis i invitar-lo a la reunió.

Què necessito per a poder participar en un grup de conversa?

La primera vegada que accedeixes a un grup de conversa des d’un ordinador hauràs de seguir els passos que t’apareixeran a la pantalla. Tan sols hauràs d’instal·lar el programa que t’indica.

Si accedeixes des de la App mòbil hauràs d’instal·lar prèviament la App “DexwayClass”. Per accedir al grup de conversa, hauràs de fer-ho des de la App del curs “Dexway”. Quan estiguis cursant una lliço t’apareixerà l’icona de grup de conversa. Fent-hi clic et redirigirà a la App prèviament instal·lada “DexwayClass” per a que puguis unir-te al grup ja en marxa o per esperar a altres alumnes. Sobre tot, no accedeixis directament des de “DexwayClass”

És imprescindible estar donat d’alta a un curs online amb nosaltres per poder gaudir de les sales de conversa.

Materials addicionals

A la secció de materials trobaràs dos documents que pots utilitzar als grups de conversa.

  • A un trobaràs diferents temes amb exemples per a començar una conversa.
  • A l’altre trobaràs possibles temes de debat que pots utilizar.

Si encara no t’has unit a un dels nostres cursos online, a què estàs esperant?

 DESCOBREIX ELS NOSTRES CURSOS