Està clar que la televisió de pagament ha vingut per a quedar-se: Amazon, Netflix, Hbo, Movistar… sigui quina sigui la que tens a casa, ben segur que estàs traient-li el màxim partit des del teu televisor. Avui volem compartir algunes de les sèries de televisió en anglès que ho estan petant i hauries de veure-les.

Killing Eve (HBO)

Si busques una sèrie de pur nervi no pots perdre’t Killing Eve a HBO. Sandra Oh, dóna vida a Eve Polastri, una oficial del MI6 (Servei d’Intel·ligència Secreta del Regne Unit) que comença a seguir a una assassina psicòpata sota el nom de Villanelle (Jodie Comer), mentre totes dues dones comencen a obsessionar-se entre si. Actualment està acabant la tercera temporada.

Tiger King (Netflix)

Encara que més aviat és una minisèrie documental, ha estat tota una revolució durant aquesta quarantena. Explica el conflicte real entre Joe Exotic, un extravagant propietari d’un parc d’animals exòtics, i Carole Baskin, propietària d’un santuari animal. Els girs que dóna en cada capítol i l’extravagància de totes les persones involucrades t’enganxen des dels primers minuts.

You (Netflix)

La sèrie conta la història de Joe, un treballador d’una llibreria de Nova York que s’enamora (i obsessiona) després de conèixer a Guinevere, una aspirant a escriptora. Joe utilitza tots els mitjans tecnològics possibles per a alimentar la seva obsessió per ella i eliminar tot obstacle que es creui per la seva història d’amor.

The Crown (Netflix)

The Crown és una sèrie de caràcter biogràfic que narra la vida de la Reina Isabel II al llarg del seu extens regnat. Netflix vol que sigui la seva joia dins del seu catàleg i compta amb un pressupost de 100 milions de dòlars.

I tu, quines sèries de televisió ens recomanes? Veure sèries en anglès ajudarà a millorar la teva compressió auditiva i acostumar-te a diferents accents en anglès.