Ja fa olor a desembre, i els nostres alumnes del curs intensiu d’anglès – francès – alemany els hi queden menys de dos mesos per acabar el curs. Us recordem que podeu renovar la matrícula online per realitzar el següent semestre. Renovar el teu curs d’anglès – francès – alemany és fàcil i ràpid. Només hauràs d’accedir al formulari de renovació i omplir la informació que sol•licitem. Reserva online i així no et quedaràs sense plaça!

Pels que es vulguin unir als nous cursos semestrals d’anglès – francès – alemany s’hauran d’esperar a la tornada de les vacances de nadal per poder inscriure’s als cursos d’idiomes. Només necessitarem conèixer quin nivell tens de l’idioma que sol•licitis. Si vols anar avançant temps, pots realitzar una prova de nivell, no trigaràs gaire. I així a la tornada de vacances només hauràs d’escollir l’horari per realitzar el curs. Ja tindràs mig camí fet!

Els cursos intensius són molt recomanables per aquells adults i/o universitaris que necessitin avançar molt ràpidament un idioma. Avançaràs un nivell complet en menys de 6 mesos, a base de 6 hores de classe a la setmana. Trobaràs a persones com tu a les classes, amb els mateixos interessos i inquietuds. Uns necessitaran aprendre ràpid per poder aconseguir el més aviat possible el nivell B.2.2 i així poder acabar els estudis de grau, altres ho necessitaran per la feina i als altres els hi caldrà per sol•licitar una beca d’estudis. Sigui el què sigui, tots tindreu en comú la rapidesa. Això us ajudarà a motivar-vos més, practicar exercicis extra, quedar per ajudar-vos amb l’estudi…