Benvolguts alumnes,

Un cop passades les festes de Nadal, els eterns àpats familiars i els nous propòsits d’any nou que mai complim, és hora de fer balanç i encarar el 2013 amb ganes i optimisme. Necessitem moltes dosis d’optimisme i humor, i sobretot que duri fins a final d’any. El més comú és proposar-se nous reptes, plans per complir i nous hàbits. A Merit School volem ajudar-te a aconseguir els teus reptes: millorar el teu nivell de conversa, aprendre un nou idioma, aconseguir una titulació oficial, estudiar anglès a Irlanda… Són moltes les coses que podem fer per a tu.

Al febrer comença una nova tanda de cursos intensius d’idiomes, acompanyats dels nostres professors nadius que vindran amb molta energia per repartir durant les 6 hores setmanals en què fareu classes. Escull l’idioma que vulguis estudiar, ens ho treuen de les mans!

Pels tradicionals, teniu disponible cursos intensius d’anglès – francès – alemany, però pels més atrevits tenim cursos intensius de rus – portuguès – japonès… l’idioma que desitgis en la seva modalitat intensiva. Així doncs, a què esperes? Escull idioma, horari i també centre. On vols estudiar idiomes? Cada any estem més a prop dels nostres alumnes, pots estudiar a les nostres diferents acadèmies de Barcelona, així com en les de Sant Cugat i Terrassa.

.