Fer un curs de francès sempre és una bona idea. Si vols començar en el coneixement de l’idioma, el curs de francès per a principiants de Merit School és l’opció adequada per iniciar-te en l’ús de l’idioma. Són moltes les raons per les que apuntar-se a classes de francès i segur que si ens ajuntem un bon grup cadascú tindrà les seves. Per nosaltres, els nostres segells d’identitat són les nostres raons: classes de francès en grups reduïts i per nivell, professors nadius, titulats i amb experiència, classes participatives i dinàmiques.

El nostre sistema d’estudi està contemplat per fomentar l’expressió oral i escrita a classe. És molt important que contribueixis amb les teves opinions i idees i que aprofitis totes les oportunitats que els professor t’ofereix per participar activament i així enriquir el teu aprenentatge. El professor farà tot el possible per part seva per fomentar que el grup participi el màxim possible durant la classe, que expressi les seves idees, emocions i que a més, s’ho passi bé.

A Merit School creiem en la importància de conèixer idiomes, d’enriquir-te i de valorar altres cultures. I tu? Potser t’estàs plantejant mudar-te a terres franceses per estudiar, o potser has trobat feina a Lyon o a París, o simplement estàs buscant un canvi d’aires. No creus que és millor marxar ja preparat? La planificació és important i a més, tenir un objectiu que complir ajuda a la constància i a l’estudi.

Per als que ja tenen un bon nivell de francès i volen millorar, els cursos avançats de francès són una bona alternativa que us permet treure una titulació per així aportar alguna cosa diferent al teu currículum. O pot ser que t’ho demanin per accedir a una universitat francesa. França té prestigioses i reconegudes universitats on ha de ser un plaer estudiar per una temporada. Aprofita el teu nivell de francès i demana una beca Erasmus! Només uns pocs privilegiats poden gaudir d’una experiència així.