Si el que vols és presentar-te a un examen de Cambridge estàs de sort. Merit School Barcelona t’ho posa més fàcil impossible. Nosaltres ens encarreguem de tota la paperassa, tu només preocupa’t de quan vols presentar-te i d’estudiar! És important que vagis controlant les dates d’inscripció, no fos cas que es tanqui la convocatòria a la que et vols presentar. Sinó, tranquil, hi ha moltes convocatòries al llarg de l’any.

Saps que és un examen de Cambridge? Són exàmens que avaluen els coneixements d’anglès de persones no natives, estan recolzats per la Universitat de Cambridge, la segona universitat de parla no anglesa després d’Oxford. Tant nens, joves, universitaris i adults poden obtenir una titulació de Cambridge.

I quines són les raons per obtenir un títol Cambridge? Són altament reconeguts per moltes empreses i universitats. A més de que és una forma de poder acreditar competència lingüística si ets estudiant de grau. A nivell curricular també és important tenir un certificat de Cambridge, ja que és una forma d’assegurar a l’empresa el nivell d’anglès que tens, sense necessitat de fer una prova extra. Podràs demostrar les teves capacitats lingüístiques amb el certificat, aportarà valor afegit al teu currículum. Per exemple, és una forma de poder diferenciar-te de la resta de candidats per una oferta laboral.

Així doncs, si ja has escollit data d’examen i has comprovat que tens el nivell adequat (per exemple, amb un mock exam) és hora d’inscriure’t. Apropa’t a la secretaria de Merit School més propera i demana realitzar la inscripció al examen. Només necessitaràs presentar el teu dni, escollir parella per l’speaking (en el cas que en tinguis) i formalitzar el pagament. Ràpid i senzill! Des d’aquí et desitgem tota la sort del món pel dia de l’examen, estem segurs que t’anirà molt bé!