A Merit School volem oferir-te l’aprenentatge i el progrés en el domini de les llengües estrangeres, ja que amb aquest coneixement guanyaràs una formació que t’ajudarà a aconseguir tot allò que et proposis. També oferim cursos pensats exclusivament per a nens i joves on poden gaudir d’una experiència amena i divertida a l’hora que progressen i milloren el seu nivell d’una llengua estrangera.

A Merit School posem tots el nostres mitjans per tal que el teu aprenentatge sigui el més fàcil i efectiu possible. La nostra oferta de cursos és variada tant en nivell com en horaris i els grups són reduïts per potenciar la qualitat de l’ensenyament. T’oferim cursos anuals, cursos quadrimestrals, cursos de preparació per a titulacions i cursos específics, amb diferents horaris perquè puguis triar el més adient per a tu.

A més, aquest curs inaugurem dues noves escoles, una al barri de Sants, a Barcelona, i una altra a Badalona, on oferirem cursos d’idiomes per a nens, universitaris i adults.

Ens veiem aquest setembre: amb idiomes, sí!