Tenim l’estiu a sobre i des d’aquí t’animem perquè t’inscriguis a un curs d’idiomes intensiu. Té molts avantatges, ara et destaquem 5 motius per estudiar en una acadèmia d’idiomes aquests cursos:

1. Avançar ràpidament – Immersió en l’idioma

Fer quatre hores de classes d’anglès cada dia, de dilluns a divendres, durant quatre setmanes fa que aconsegueixis superar un nivell complet. La immersió en l’idioma és tal que és com si estiguessis a Londres, París o Berlín. Juntament amb el professor nadiu i animant els alumnes perquè no només es parli l’idioma a estudiar a classe, s’aconsegueixen grans resultats en un període de temps molt breu.

2. Aprofitar les vacances o el temps lliure

Els nens, adolescents i universitaris tenen gairebé tres mesos de vacances. Per què no aprofiten el temps al màxim? A l’agost ja descansaràs, aprofita el mes de juliol per estudiar idiomes.

3. Crèdits de lliure elecció – Competència lingüística

Els universitaris us trobeu que necessiteu crèdits de lliure elecció per poder finalitzar els estudis. Els cursos d’idiomes de Merit School Barcelona es poden convalidar per crèdits de lliure elecció. Per altra banda, els alumnes de grau han de demostrar la competència lingüística en una tercera llengua. Aquest és un altre motiu per inscriure’t a una classe d’idiomes.

4. Actualitzar currículum

Tenir un currículum vitae actualitzat és bàsic en els temps que corren. I un dels requisits que més es demana en les ofertes de feina és el coneixement de llengües. Ens obliguen a renovar-nos constantment i amb els cursos intensius d’idiomes avançaràs i demostraràs en un període molt breu de temps un coneixement de l’idioma estudiat.

5. Treure’t un títol

El que volen molts alumnes és arribar a un nivell concret d’anglès per poder presentar-se al first certificate, a l’advanced o al proficiency. Per això cal estudiar, aconseguir uns coneixements, pràctica i hores d’estudi. Un curs d’idiomes intensiu és perfecte per aconseguir aquests propòsits ben ràpid.

Consulta els cursos d’estiu disponibles. ¡Bon estiu!