Cada cop que canviem d’any tenim l’oportunitat de fer balanç, replantejar-nos canvis i establir-nos nous propòsits. Canviar de número ens anima a marcar-nos nous objectius a realitzar en els pròxims 365 dies.

Des de Merit School volem animar-te a estudiar un nou idioma, a millorar-lo o a presentar-te a una certificació oficial de Cambridge. Et proposem els cursos quadrimestrals d’idiomes, en 4 mesos assoliràs un nivell complet, realitzant 6 hores de classe a la setmana. Els cursos comencen el 16 de febrer.

·         Curs quadrimestral d’anglès

·         Curs quadrimestral de francès

·         Curs quadrimestral d’alemany

Si no has estudiat mai a Merit School cal fer una prova de nivell (consulta els horaris de la prova de nivell).

I si estàs interessat a presentar-te a un examen de Cambridge pots consultar les properes convocatòries.