Un cop arriba l’estiu, a Merit School, et seguim formant per avançar ràpidament en l’aprenentatge d’idiomes. Disposem d’una gran varietat de cursos intensius d’estiu per a nens, joves, universitaris i adults.

CURSOS PER A NENS I JOVES:

KIDS’ SUMMER COURSES, per a nens de 6 a 11 anys: Dividits en temes, aquests cursos animen els nens a parlar en anglès tant com sigui possible. Les activitats estan construïdes al voltant d’un tema setmanal prou ampli per incloure una varietat de material atractiu i estimulant.

JUNIOR SUMMER COURSES, per a joves a partir de 12 anys: Els cursos d’estiu per a joves segueixen el pla d’estudis dels cursos anuals. Estan estructurats en 5 setmanes i un cop realitzades, l’alumne pot assolir un nivell sencer.

CURSOS CAMBRIDGE EXPRESS: Prepara’t per als exàmens de Cambridge de juliol! – Key English (A2), Preliminary (B1), First Certificate (B2) – És un curs especialitzat i intensiu que prepara exclusivament per a l’examen de Cambridge.

CURSOS PER A ADULTS I UNIVERSITARIS:

CURSOS INTENSIUS DE 90 HORES: Aquests cursos estan dissenyats per obtenir el màxim rendiment amb el mínim període de temps, perquè només amb 4 setmanes puguis assolir un nivell equivalent a un curs acadèmic sencer o assolir la preparació més exhaustiva possible per aprovar l’examen de Cambridge que et correspongui.

CURS INTENSIU DE CONVERSA EN ANGLÈS: Si el que necessites és practicar l’idioma oral, aquests cursos de caire més didàctic t’ajudaran a adquirir fluïdesa, ampliar el vocabulari i comunicar-te amb persones d’altres països, ja sigui per oci, estudis o feina.

CURS IMPROVE YOUR SKILLS: Millora les habilitats que més et costin de l’anglès (Reading & Writing o Speaking & Listening). Inclús pots fer totes dues!

CURSOS CAMBRIDGE EXPRESS: Prepara’t per als exàmens de Cambridge de juliol! – First Certificate (B2), Advanced (C1) i Proficiency (C2) – És un curs especialitzat i intensiu que et prepara exclusivament per a l’examen de Cambridge que et correspongui.

Tots els nostres professors són nadius, titulats i amb molta experiència. A Merit School posem tots els nostres mitjans per fer-te més fàcil i efectiu l’aprenentatge d’idiomes, oferint un mètode amè, directe i pràctic.