Aquest estiu pots obtindre el títol de First Certificate in English a la convocatòria de juliol. El FCE és un examen dirigit a qui necessita acreditar la seva capacitat en l’ús de l’anglès oral i escrit a un nivell intermedi-avançat, tant en el treball com en les diferents situacions de la vida diària. Correspon al nivell B2 del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües. Actualment, el nivell d’anglès B2 – First és l’exigit per les Universitats per obtenir el títol de Grau.

A continuació et presentem, pas a pas, el procés que has de seguir per obtenir el First Certificate (FCE) aquest estiu:

Pas 1 – Mock Exam

Descobreix si tens el nivell suficient per presentar-te a l’examen amb el simulacre que realitzem a finals de maig. Aquest pas no és obligatori però si recomenable pels alumnes de Merit Schools

Dates Mock

Pas 2 – Inscripció

Si els resultats del Mock han estat positius, inscriu-te a una de les dues convocatòries del FCE per al mes de juliol. Disposes de la modalitat Computer Based l’11 de juliol i la modalitat Paper Based el 29 de juliol.

Informació FCE

Pas 3 – Curs de preparació

Pots familiaritzar-te amb l’examen amb el curs de preparació de 30 hores en el qual exclusivament et prepararàs i practicaràs totes les parts de l’examen FCE. Escull el teu curs en funció de la teva modalitat d’examen (computer o paper).

Dates curs preparació

Més informació

Preguntes freqüents

Si tens qualsevol dubte sobre el FCE, contacta amb nosaltres a través del formulari que trobaràs en aquesta pàgina.