Aquest estiu pots aconseguir el títol de Certificate in Advanced English.

Què és el CAE? El Certificate in Advanced English indica un alt nivell de competència lingüística per als candidats que desitgin utilitzar l’anglès per a finalitats professionals o d’estudi. És reconegut per la majoria de les universitats britàniques i institucions d’educació superior com el compliment dels requisits d’entrada en l’idioma del país. Correspon al nivell C1 del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües. L’examen consta de 4 parts (Reading and Use of English, Writing, Listening i Speaking) i està disponible en format paper o ordinador.

A continuació et presentem com preparar-te per l’Advanced (CAE) aquest estiu:

Curs de preparació

Si tens el nivell suficient i només busques familiaritzar-te amb l’examen, inscriu-te al curs de preparació de 30 hores en el que exclusivament et prepararàs i practicaràs totes les parts del examen CAE. Escull el curs en funció de la teva modalitat d’examen.

Dates curs preparació

Curs intensiu d’estiu

Si no tens el nivell suficient, pots realitzar el curs intensiu d’anglès de 100 hores. Necessites cursar el nivell 8! Consulta l’horari de les nostres proves de nivell para poder-te marcar un itinerari a seguir.

Curs intensiu 100h

Inscriu-te a l’examen

Inscriu-te a una de les dues convocatòries del CAE abans de la data límit. Disposes de la modalitat Computer Based el 18 de juliol (límit inscripció 2 de juliol) i la modalidat Paper Based el 23 de juliol (límit inscripció 17 de juny).

Informació CAE

Més informació

Preguntes freqüents

Si tens qualsevol dubte sobre el CAE, contacta amb nosaltres a través del formulari que trobaràs en aquesta pàgina.