Cada any s’escriuen al voltant de 300.000 cartes que comencen per “Estimats Reis Mags” i és que la tradició d’escriure la carta als Reis Mags és un dels moments més màgics pels més petits.

El dia de Reis tracta, sobretot, de continuar sent nens, encara que sigui per un dia, i de reviure la tradició en forma de regal (o de carbó). Per això, el més important és trobar-te amb la teva família i persones especials per intercanviar moments inoblidables.

Com segurament sigui una de les cartes més especials que escriguis (o que ajudes a escriure) durant l’any, a continuació et deixem tres exemples de cartes en anglès per a que aquest any puguis escriure a Melcior, Gaspar o Baltasar i demostrar el teu nivell.

Dear Melchior,

This year I’ve been a very good boy. I have been kind to my brother and I won a prize at school. Please bring me lots of computer games and a snowboard. Please say thank you to your camels for carrying presents to all the children.

Sam.

Dear Gaspar,

I am sure you are very busy up at the moment. I’ve left a small buffet for you and your camels – some milk, cereals, cookies, grass and water. My room is very tidy and I have looked after my hamster very well this year. Don’t forget to bring me Tetris, and free tickets to a Barça-Madrid match.

Julia.

Dear Balthasar,

This year I have been on my best behaviour. I’ve helped my sisters and I’ve listened to my parents. This year I’d like to ask for a bicycle.

Marta.