Redacció en anglès per demà… Quina mania de deixar-ho tot per l’últim moment…! M’assento a la taula, full en blanc i boli al davant, ordinador encès amb el traductor posat, però falta el més important… obrir Google i cercar “com fer una redacció en anglès”.

Escriure una redacció en anglès (o Writing) pot ser una mica complicat, i és que depens de molts factors que determinaran si tens èxit o no. La temàtica, el tipus de text que se’t demana, el vocabulari a utilitzar, l’estructura que has de seguir… I tots aquests detalls has de tenir-los a mà i molt ben apresos si vols superar la prova. Això sí, sabem que no és tan senzill fer-ho com dir-ho.

A més, si estàs estudiant per treure’t el First o l’Advanced, sabràs que aquests detalls són vitals per superar els teus exàmens de Cambridge. I a això és al que hem vingut! Superar aquests exàmens és l’objectiu de tot estudiant d’anglès, i per fer-ho, ens agradi o no, s’ha de saber escriure una redacció en anglès de qualsevol tipus.

Segur que molts dels que esteu llegint això sabeu parlar l’idioma amb fluïdesa i podeu tenir converses sobre qualsevol tema en anglès, però us veniu abaix tan bon punt arribeu a la part del Writing… Doncs a Merit hem pensat en tots vosaltres i tenim el curs perfecte perquè això no et torni a passar: Improve your Writing.

Amb aquest nou curs aprendràs a escriure i estructurar a la perfecció una redacció en anglès, canviant d’estil en funció del que se t’hagi demanat. I, per si no els recordes, aquests són els tipus de redaccions que et poden demanar en un examen de Cambridge:

  • Essay (Assaig). És una redacció on haurem d’expresar una opinió formal sobre un tema explicant punts a favor i en contra per a, finalment, arribar a una conclusió.
  • Letter o Email (Carta o Email). En aquest cas és important reconèixer quin tipus de registre s’ha d’utilitzar a l’email o carta (formal o informal) i contestar a les preguntes plantejades. Amb anterioritat al nostre blog ja us vàrem exposar unes frases que salvaran els teus emails de feina en anglès i també com escriure una carta formal en anglès
  • Report (Informe). En aquest tipus d’escrit ens demanaran que facilitem un feedback sobre alguna cosa concreta, explican què ha sortit bé i què ha fallat, així com aportar suggeriments i recomanacions.
  • Review (Crítica). Al nostre blog ja et vàrem donar suggeriments de com escriure una bona crítica en anglès, així que no t’ho perdis.
  • Article (Article). Es tracta d’un tipus d’escrit amb el que estem molt familiaritzats. En aquest cas, hauràs d’expressar la teva opinió i/o idees sobre un tema que et proposen per una revista, pàgina web o diari.

Bàsicament, amb aquest nou curs canviarem la teva cerca de Google de “com fer una redacció en anglès” per “com petar-ho en una redacció en anglès”????